Indoor Kubb-tornooi

Her en der worden kubb tornooien georganiseerd, meestal in open lucht en in de zomerperiode. Met KWB Rekkem dachten wij er aan om een kubb tornooi te organiseren maar dan in de winterperiode en binnen in een zaal.

Her en der worden kubb tornooien georganiseerd, meestal in open lucht en in de zomerperiode. Met KWB Rekkem dachten wij er aan om een kubb tornooi te organiseren maar dan in de winterperiode en binnen in een zaal.

Reeds meerdere jaren organiseren wij dergelijk tornooi in een sportzaal van een school. We voorzien twee speelvelden met tapijt als ondergrond om de sportvelden niet te beschadigen. Er is ook een scherm waarop wij een digitale score en diverse spelrondes bijhouden. Omwille van het beperkt aantal speelvelden kunnen we slechts 10 ploegen (van 3 tot 6 spelers) aantrekken.

Naast een KWB- en Femma- ploeg kunnen we op die manier ook andere verenigingen en wijkploegen aanspreken. We voorzien een wisselbeker voor de winnende ploeg en er zijn tevens de nodige gouden, zilveren en bronzen medailles. Het tornooi gaat telkens door op de eerste zaterdagnamiddag van februari. Het geheel wordt omkadert met aangepaste muziek, een speaker en de bijpassende sfeergeluiden. Er is natuurlijk ook een bar met de nodige dranken en een pannenkoek kan ook smaken. Met deze activiteit willen we KWB meer en beter bekend maken bij andere dorpsbewoners.

Contact

Meer info : Jan Roelstraete – e-mail : janroe@telenet.be