Inspiratie voor je afdeling

Nog op zoek naar leuke, spectaculaire activiteiten? Of gewoon naar een degelijk bedrijfsbezoek? Of een sportief evenement? Of liever een groots opgezette actitiviteit voor het hele gezin?

Zoek niet verder! Hier vind je honderden activiteiten. Getest en goedgekeurd door kwb-afdelingen!

 

Op vrijdag 22 december was het weer verzamelen geblazen aan de kerststal van kwb Oosterlo want in de voormiddag kwamen alle kinderen van het MPI (Medisch-Pedagogisch Instituut, red.) en BUSO (buitengewoon secundair onderwijs, red.) Oosterlo pannenkoeken eten en een warme chocomelk drinken.

Tot enkele jaren geleden schuimde de dames van kwb Wommelgem de straten af om Driekoningenliedjes te zingen en dit ten voordele van de Clini-Clowns

Kwb Jabbeke-Snellegem en Zerkegem bracht een bezoek aan het opvangcentrum van het Federaal Agentschap voor opvang van Asielzoekers (Fedasil) in Jabbeke.

Op de eerste bijeenkomst van de gloednieuwe leesclub van kwb Bazel, in het superknusse café van de heemkundige kring, waren negen enthousiastelingen present om samen ‘Daar waar de rivierkreeften zingen’ van Delia Owens te bespreken. 

Ongeveer een jaar geleden bracht kwb Woumen een boeiend bezoek aan het open asielcentrum in Langemark-Poelkapelle. Waarom ze dat deden en wat hun ervaringen waren, vertelde Stefaan aan Raak. 

Een afgeladen volle zaal bij kwb Hulshout op 10 november. Heel wat geïnteresseerden waren afgezakt om te komen luisteren naar het cyclocrossverhaal van sportverslaggever Christophe Vandegoor en voormalig veldrijden Paul Herygers.

Tom: “Ik ben zelf meegegaan naar de Smaakmakers als bestuurslid, en daar heb ik gezien dat de kwb ook een set laserguns verhuurde. We hadden dit al eens gedaan bij een organisatie, maar we wilden eens op een originele locatie spelen in Lembeek zelf.