Ontbijtverhalen

Kwb Pittem zoekt het niet ver van huis en laat mensen uit de eigen gemeente aan het woord tijdens een ontbijtbuffet.

Kwb Pittem zoekt het niet ver van huis en laat mensen uit de eigen gemeente aan het woord.

Tijdens het zondagontbijt – met uitgebreid ontbijtbuffet – laat kwb Pittem telkens 3 Pittemnaren aan het woord. Er is slechts één voorwaarde : de sprekers moeten van Pittem afkomstig zijn of in Pittem zelf wonen.

Het kan gaan over hun speciale hobby (vb duiken, reizen, imker, toneelspeler…) , of (top)sporter, of interessante werkopdracht (vb begeleider bij mensen met een beperking zoals blindheid of doofheid,een piloot, een bierbrouwer, een VN-medewerker,…) of mensen die plots geconfronteerd worden met zorg, enz…

Kwb Pittem heeft deze activiteit reeds sedert 2006 op het programma staan en kan telkens rekenen op een grote opkomst.

Meer info

Meer info over de ontbijtverhalen – kwb Pittem – Dominique Coopman (dominique.coopman@gmail.com) en op hun Facebookpagina.