Driving Valentijn dinner

Kwb Ledegem organiseerde de ‘Kwb Driving Valentijn Diner’ in het teken van F.C. De Kampioenen.

Kwb Ledegem organiseerde de ‘Kwb Driving Valentijn Diner’ in het teken van F.C. De Kampioenen.

Op zaterdag 9 februari stond de bus van DDT oké Cars klaar om een zeventig tal leden van kwb Ledegem op te halen voor de ‘KWB Driving Valentijn Dinner part 4’. Dit jaar stond alles in het teken van F.C. De Kampioenen. Iedereen had zijn mooiste plunje uit de kast gehaald om er even goed uit te zien als Carmen, Pascal, Doortje, Boma, Xavier of Markske. De bus bracht ons naar verschillende stops in het teken van F.C. De Kampioenen. Met tal van hapjes, drankjes, acts en verrassingen op de verschillende stops werden de leden ondergedompeld in een echte kampioenensfeer.

Contact

Meer info: kwb Ledegem – Jurgen Loyson – jurgenloyson@gmail.com