Bezoek La Lorraine

Kwb Meise bracht een bedrijfsbezoek aan La Lorraine, bakkerij van broden, pistolets, taarten en nog veel meer.

Kwb Meise bracht een bedrijfsbezoek aan La Lorraine, bakkerij van broden, pistolets, taarten en nog veel meer.

Over één ding was iedereen het na afloop eens: dit was meer dan de moeite waard!

Het bedrijfsbezoek begon met een presentatie over het ontstaan van La Lorraine, hun doelstellingen, de huidige vestigingen en de bedrijfspolitiek. Na deze intro kregen de deelnemers vervolgens een uiteenzetting over hun producten én een algemene uitleg over brood, patisserie,…

Daarna volgde de eigenlijke rondleiding in de fabriek. Kwb Meise kreeg uitleg terwijl ze werden rondgeleid tussen de productie en de machines. Ze zagen o.a. het bakken van brood, sandwiches, pistolets, eclairs, fruittaarten… Ook het verpakken en klaarmaken van de bestellingen die ‘s nachts naar de verkooppunten worden gebracht, werd duidelijk uitgelegd.

Achteraf werd er een drankje en een taartje aangeboden en na nog wat napraten kreeg iedereen nog een goodiebag.

Meer info

Contact kwb Meise: Kris Bertouille – krsbrt@gmail.com

Het bezoek dient per mail aangevraagd te worden direct bij La Lorraine of via dienst toerisme Oost-Vlaanderen en kost 12€ per persoon.  Contactpersoon om het bedrijfsbezoek aan te vragen: Annemie Quintijn – A.Quintijn@llbg.com