Kroegenquiz

Een quiz waarbij inhoud en plezier elkaar afwisselen tijdens de wandeling doorheen de gemeente.

Kwb Brussel Noord Oost organiseerde een quiz waarbij inhoud en plezier elkaar afwisselen tijdens de wandeling doorheen de gemeente.

We verzamelen aan het Daillyplein. We zijn met een 15-tal deelnemers. Deze delen we in in 3 ploegen. Elke quizronde van 10 vragen wordt door iemand anders opgesteld, deze leest de vragen zelf voor.

We stappen de bus op richting 1e café. Ondertussen wordt wat gezellig gebabbeld. We stappen het 1e café binnen, bestellen ons drankje en ondergaan de 1e quizronde van 10 vragen. Nadien gaan we verder op stap, onderweg stoppen we aan een schoon Brussels plein – zo zijn er heel wat. Daar komt dan quizronde 2 onder begeleiding van een fruitsapje of een geestrijk drankje. Quizronde 3 is opnieuw in een cafeetje, ronde 4 op een pleintje.

En dan pakken we de metro terug naar Schuman waar in het laatste café de finale ronde spelen. We berekenen de uitslag en verdelen de prijzen. Op het einde van de quiz gaat iedereen goedgemutst naar huis.

Meer info

Meer info over deze activiteit – Koen Berghman – koen.berghman@gmail.com