La Cucina Povera

Kennis maken met de lekkere, arme keuken uit Italië dat is wat kwb Luchteren/Baarle deed met La Cucina Povera.

Kennis maken met de lekkere, arme keuken uit Italië dat is wat kwb Luchteren/Baarle deed met La Cucina Povera.

In dit avondprogramma maakten we kennis met gerechten uit bepaalde Europese streken. Drie jaar geleden ontdekten we “la Cucina Povera’: de arme keuken van de Italianen en we vergeleken die keuken met de betere gastronomie.

Tot onze verbazing kregen we heel wat lekkers uit die ‘armere’ streken op ons bord. We kregen daarbij niet alleen leuke weetjes over de ingrediënten, maar ook schitterende beelden over de omgeving waar ze vandaan kwamen. Tegelijk mochten we proeven van dit ‘rijke’ eten van deze ‘arme’ keuken.

Meer info

Kwb Luchteren/Baarle – Chris Fermon – c.fermon@telenet.be