Moorddiner

De kwb van Waregem Gaverke organiseerde een Moorddiner: een culinair cluedo!

De kwb van Waregem Gaverke organiseerde een Moorddiner: een culinair cluedo!

Stel je voor: Je wordt uitgenodigd voor een etentje: je geniet van het eten, het gezelschap, de omkadering. Tot de gemoederen een hoogtepunt bereiken. En een moord de maaltijd doorklieft. Vijf verdachten. Vijf motieven en een vat vol intriges. Wat zeker is: de dader bevindt zich onder de gasten. U wordt meegesleept in een diepgaand onderzoek naar deze tragische misdaad

Wie heeft het gedaan? Waarom? En Hoe? Tijdens een moorddiner wordt heerlijk eten en een moord ontrafelen op gastronomische wijze gecombineerd.

Wat is een moorddiner? Samengevat een 5-gangen diner en een theatergezelschap die samen met de deelnemers een moord moeten zien op te lossen. Tussen de gangen wordt een voorstelling gespeeld van telkens 10 min. met moord als thema… Tijdens elke gang krijgen de deelnemers tips over de moordenaar. Samen moeten ze zien te raden wie de moord pleegde. De uiteindelijke winnaar kon naar huis gaan met een fles cava.

Nodig : Lokale traiteur (of feestzaal) en Theatergezelschap, vb.Triene Vanhaverbeke 0496/107.196 www.facebook.com/MoorTdinee

Meer info

Kwb Waregem Gaverke – Koen Delie – koen.delie@telenet.be