Avontuurlijke zoektocht op de Lommelse Sahara

Kwb Leopoldsburg ging als alternatieve gezinsactiviteit op zoek naar de schat van kapitein Korrel.

Kwb Leopoldsburg ging als alternatieve gezinsactiviteit op zoek naar de schat van kapitein Korrel.

Kapitein Korrel is een ervaren zeeman. De kist met de schatten uit zijn wereldreizen bewaart hij in de Lommelse Sahara. Als de kist verdwenen blijkt te zijn, verdenkt de kapitein de bewoners van de Sahara van diefstal.

De zoektocht van ruim 4 kilometer liep doorheen het mooie natuurgebied van de Sahara. Onderweg werd regelmatig halt gehouden want de kinderen moesten opdrachten uitvoeren die hen telkens dichter naar de schat leidden. Op een grappige manier leren de kinderen hierbij de bewoners van de Lommelse Sahara kennen.

Meer info

Contactgegevens: Kwb Leopoldsburg – Rudi Reynaert – rudi.reynaert@telenet.be