Belhameldag

Vaders en kinderen leven zich bij kwb Kwaadmechelen uit tijdens een namiddag sport, spel en plezier.

Vaders en kinderen leven zich bij kwb Kwaadmechelen uit tijdens een namiddag sport, spel en plezier.

Een gratis namiddag vol amusement waarop vaders, ooms en opa’s zich samen met hun jongste familieleden kunnen komen uitleven tijdens een groot assortiment aan activiteiten: dat was de eerste de Belhameldag,een initiatief van kwb Kwaadmechelen.

De organisatie ging op zoek naar activiteiten die kinderen graag met hun papa zouden doen. Op het programma stonden een IPS game (een combinatie van licht , geluid en een spel met meerdere mogelijkheden voor jong en oud), cupcakes versieren, yoga voor ouders en kinderen,een workshop vlechten en staartjes maken, glittertattoos zetten, houtbewerking, allerlei volksspelen en nog veel meer.

Voor de mama’s werd contact opgenomen met de Hamse middenstand. Heel wat zaken waren bereid om korting te geven aan de mama’s van wie de partner met kinderen op de Belhameldag was.

Meer info

Kwb Kwaadmechelen – Patrick Bosmans
patrick.bosmans6@telenet.be