Kwb Genebos-Ham verzamelt buurt in knus pop-upcafé

Al voor de vijfde mail organiseerde kwb Genebos-Ham een pop-up buurtcafé.

Al voor de vijfde mail organiseerde kwb Genebos-Ham een pop-up buurtcafé.

De afdeling zet zich regelmatig in om van hun Hamse deelgemeente een Knusse Warme Buurt (of KWB) te maken, en het samenbrengen van de buurtbewoners in een pop-upcafé past perfect in dit plaatje. Door de frisse temperaturen begin september gingen de festiviteiten ditmaal binnen door, maar met de hulp van zelfgemaakte houten zitbanken en hangtafels werd de gemeentezaal gezellig ingericht – Knus Warm en Binnen, dus.

De echte diehards konden terecht in enkele buiententen met houtvuur. Het springkasteel, de voetbalkooi, maxispelen en een Legohoek hielden de kinderen in ban, en naast een Kubb-hoek was er ook de primeur ‘cornholes’, een gazonspel waarin spelers om de beurt zakken met plastic hars naar een verhoogd platform gooien met een gat aan het uiteinde. Een gratis frietje en snack aan een echte frituur was voor de honderdtal enthousiaste deelnemers de kers op de taart van een avond die ondanks de kille temperaturen toch bijzonder warm werd.

Meer info

Kwb Genebos Ham – Romain Willems – romain.willems@telenet.be