Kerst met kwb Geluveld

Omdat de gemeente Zonnebeke geen kerstsfeer of kerstverlichting wil voorzien in de parochie Geluveld vond de kwb er niets beter op dan zelf aan de slag te gaan.

Omdat de gemeente Zonnebeke geen kerstsfeer of kerstverlichting wil voorzien in de parochie Geluveld vond de kwb er niets beter op dan zelf aan de slag te gaan.

Deel 1 van de activiteit was een kerstversie van de activiteit ‘van pallet tot meubel’. Met een 140-tal mensen gingen ze aan de slag met hout van stammen, palletten, oude fietswielen… Het bestuur had al voor wat inspiratie en voorbeelden gezorgd zodat iedereen aan de slag kon.

Tussendoor werd er ook een soepje en een lekkere boterham voorzien om zo de moraal van de vele aanwezigen hoog te houden ?

Rond 22u30 waren meer dan 40 kunstwerken vervaardigd om dan in te wijden op deel 2 van hun activiteit. Een week later vond deel 2 van de activiteit plaats namelijk de inwijding van de kunstwerken. In de week na het vervaardigen van de kerstwerken zorgde het bestuur ervoor dat deze -kunstwerken terecht kwamen bij de kwb-leden die woonden op de grote weg tussen Menen en Ieper. Elk stuk van de kerstdecoratie werd voorzien van het logo van kwb Geluveld! Zo kwam de gezellige kerstsfeer naar Geluveld en kwam kwb in de kijker! De inwijding aan het OC was trouwens een groot succes; met een 50-tal aanwezigen, een kort en bondige speech van voorzitter Wim werden de kerstlichtjes aangestoken en kon je nadien genieten van een lekker drankje en een hapje!

In de daaropvolgende maanden kon iedereen die passeerde in de Menenstraat genieten van de originele kerstdecoratie van kwb Geluveld!

Meer info

Kwb Geluveld – Wim Debruyne – wim.debruyne4@telenet.be