Wonderstenen

Een zoektocht naar kleurrijke stenen voor jong en oud.

Tover gewone stenen om in wonderstenen door ze te schilderen. Vervolgens verstop je de wonderstenen in je dorp, gemeente, een park … en laat je de mensen zoeken. Hebben ze een wondersteen gevonden? Dan posten ze hier een foto van op sociale media met een specifieke hashtag (#). Je kiest zelf of ze de steen hierna mogen bijhouden, opnieuw moeten verstoppen of laten liggen.

Kwb Sint-Antonius schilderde op elke steen een unieke code, het Facebook-logo en #kwbkeitof. Ze legden hun kleurrijke wonderstenen in het park van Halle tijdens de krokusvakantie. Aan de ingang van het park hing een affiche met daarop de nodige uitleg:
– Er zijn in dit park wonderstenen verstopt.
– Wondersteen gevonden? Neem een foto en post deze op Facebook met jouw code en #kwbkeitof.
– Leg de wondersteen op een andere plek in het park.
– Je kan een leuke prijs winnen.

Na de krokusvakantie kon iedereen die wilde de wonderstenen meenemen en verder verspreiden.
Deze actie is ideaal om je sociale media een boost te geven!

Meer info

kwb Sint-Antonius – Roger Jordaens – roger.jordaens@telenet.be