Kerst Radio

Kwb Kerst Radio (via Zoom)

Via een betalend Zoom-abonnement (waarmee met een add-on tot 1.000 mensen kunnen deelnemen) werd in Zoom een grote vergadering aangemaakt. Kwb Millegem Eensgezind communiceerde deze link via hun website en Facebookpagina. Er werd ook een telefonische hulplijn voorzien voor luisteraars die moeilijkheden ondervinden bij het inloggen.

Verzoekjesformulier
Luisteraars konden een kerstverzoeknummer aanvragen, al dan niet met een speciale kerstboodschap, via een Google-formulier op hun website of met de chatfunctie tijdens de uitzending.

Gasten
Om het half uur was er een kort interview met een gast: mensen van andere verenigingen, kwb, een beursexpert, gemeenteraadsleden, de burgemeester, de meester van de school, de pastoor, plaatselijke horeca-uitbater en tot slot de kerstboodschap van kwb.

Raadsel
Telkens om kwart voor het uur werd een vraag gesteld, die allemaal samen naar één antwoord leiden. Deelnemers mochten het antwoord mailen. De winnaar werd op het einde van het programma bekendgemaakt en won een prijs ter waarde van 25 euro.

kwb Millegem Eensgezind – Mon Essers – millegemeensgezind@gmail.com