The Masked Singer

Een ludieke ‘televisieshow’ voor je leden.

Bij kwb Beselare gingen ze aan de slag met ‘The Masked Singer’. Ze maakten in totaal vijf afleveringen, die ze telkens op vrijdagavond om 20u naar hun leden stuurden. Er keken telkens zo’n 40 gezinnen rechtstreeks. Iedere aflevering zaten er drie bekende Beselarenaren, onherkenbaar, in een kostuum. Ze playbackten een lied dat ze vooraf zelf hadden ingezongen. De kijkers wisten niet wie er in het pak zat, maar konden aan de hand van enkele tips en de vocale kwaliteiten raden wie er in het pak zat én mochten laten weten wie ze de beste zanger/zangeres van de aflevering vonden. Zo waren er drie afleveringen. De winnaar van de aflevering (beste zanger) mocht door naar de finale.
De finale-aflevering bestond dus uit de drie beste artiesten van de eerste drie afleveringen, en er was ook een aflevering waarin de winnaar van de finale werd bekendgemaakt en onthuld.

De gezinnen konden stemmen via mail en deden dit massaal. Het gezin met de meest correcte antwoorden in de snelste tijd won telkens een apero-box, die ze ontvingen voor de volgende aflevering.

De afleveringen werden ook telkens opgefleurd door een zalige presentator, en de artiesten werden aangekondigd met een filmpje.

Er stroomden enkel positieve reacties binnen, en de afdeling kreeg zelfs spontane aanmeldingen van mensen die een volgende keer willen meedoen. De buzz die er rond ontstond in Beselare zorgde er ook voor dat een viertal nieuwe gezinnen lid werden van kwb Beselare. Als dat geen positief verhaal is.


De afleveringen staat nog steeds online.

kwb Beselare – dominiek defrancq – dominiekdefrancq@gmail.com