Kwb Zemst-Laar stuurde zes koningen op pad

Kwb-Zemst-Laar ging van start met een nieuw bestuur, en stelde het jaarprogramma voor op een zeer originele manier.

Kwb-Zemst-Laar ging van start met een nieuw bestuur, en stelde het jaarprogramma voor op een zeer originele manier. Het bestuur transformeerde in Zes Koningen en ging op pad naar haar bijna zestig kwb-gezinnen om het jaarprogramma voor te stellen, mét zelfgemaakt lied. ‘Zes koningen kwamen bij nachte, bij nachte bij u aan de deur Wat staat er u dit jaar te wachten? Een jaar vol met pret en grandeur. Wij staan bij u hier aan te bellen, om t program aan u voor te stellen. We hopen u massaal t’ontmoeten en blij u te groeten.’ Zowel voor leden als bestuur was het een verrassing. “Het was fijn om onze leden aan de voordeur te ontmoeten”, klinkt het. “De leden die niet thuis waren kregen een selfie van de Koningen aan hun voordeur toegestuurd en geloof ons vrij … ze vonden het jammer niet thuis te zijn.”