Mannenavond bij kwb Maria-Aalter

Op 10 maart organiseerde kwb Maria-Aalter voor de eerste keer een ‘Men’s Night Only’, een ontspannende avond gericht op mannen. Het lokale ontmoetingscentrum werd daarvoor omgetoverd in een kleine beurs.

Verschillende standen vulden de zaal met zaken die veel mannen interesseren: barbecuesets, Portugese wijnen, zonnebrillen, keukeninterieurs, barista-koffiemachines, maatpakken en handgemaakte schoenen, artisanale bieren en een whisky- en rum-tasting. De kwb dart-sets maakten het geheel helemaal af. Veel jonge mannen vonden de weg naar de zaal en al vlug zat de sfeer erin. Met proevertjes in de hand werden er tot laat in de avond pijltjes gegooid en (mannelijke) verhalen gedeeld.  

“Vanuit Ferm had mijn echtgenote vorig jaar een Lady’s Night georganiseerd”, klinkt het. “Het leek ons een unieke kans om dit jaar met kwb iets voor mannen te doen. Vooral rond het thema darts en een aantal andere gezellige mannelijke bezigheden. Via via contacteerden we een aantal standhouders en zo ging de bal aan het rollen. Zowel de deelnemers als standhouders waren tevreden. Er werden veel contacten gelegd en sommigen vroegen al om volgend jaar terug te komen!”