Breng de buurt in beweging met een zomerse wandel-, fiets- of zoektocht!

Kwb beweegt en dat is in de zomer niet anders. Daarom bundelen we, net als vorige jaren, alle tochten van kwb-afdelingen in juni, juli, augustus of september op www.zomerzoektochten.be. Het enige verschil: we zullen hier dit jaar álle zomertochten bundelen, niet enkel zoektochten. (De criteriumwandelingen nemen we sowieso op, dus die hoef je niet door te geven!) Voor de overzichtssite maken wij vanuit kwb nationaal promotie, én we bezorgen jullie hapklaar promomateriaal en tips om zelf reclame te maken: een aanpasbare affiche én flyer, een Facebook-omslagfoto en een aanpasbaar persbericht.


Wat jullie moeten doen? Niet veel: bezorg dit formulier ingevuld zo snel mogelijk (en liefst voor 14 juni) aan info@kwb.be … en wij doen de rest!