Kwb doet Kwaadmechelen bruisen met sprookjes en quiz

Kwb Kwaadmechelen sloeg opnieuw de handen in de elkaar met Davidsfonds en Femma voor een spetterend weekend Kwaadmechelen Bruist.

Kwb Kwaadmechelen sloeg opnieuw de handen in de elkaar met Davidsfonds en Femma voor een spetterend weekend Kwaadmechelen Bruist. De quiz op zaterdag vond dit keer plaats in sprookjessfeer, omdat de voorbereidingen voor de sprookjesnamiddag al getroffen waren. Daarom wed besloten dit thema door te trekken in de titels van de vragenrondes: wolf, prinsessen, ze leefden nog lang en gelukkig … De jury werd bemand door drie wijzen! 30 ploegen gaven het beste van zichzelf, maar het was de FaMylle die met de overwinning aan de haal ging. Gelukkig waren de prijzen niet enkel voor de top 3 weggelegd, maar ook voor enkele willekeurige nummers uit het klassement. Op zondag was er dan de gloednieuwe activiteit ‘Magische Sprookjesnamiddag’. Bij het binnenkomen werden de kinderen opgewacht door Doornroosje en de kleine zeemeermin. Een babbeltje en een foto bij een echte prinses, het was een droom voor vele kleine meisjes. In de zaal waren 260 stoelen klaargezet voor een magische shownamiddag. Sprookjesverteller De Belleman reeg de verschillende fases van de show prachtig aan elkaar. Zo gingen ze op bezoek bij een professor van Mad Science die hen heel veel liet zien over wetenschap, en had goochelaar Stefano zeer grappige trucjes bij.