Kampioenschap bijlwerpen bij kwb Sint-Lievens-Houtem

Tijdens haar jaarlijks ‘verwendag’ voor de leden’ zorgde kwb Sint-Lievens-Houtem, naast de lekkere driegangenmaaltijd, ook voor animatie voorzien.

Tijdens haar jaarlijks ‘verwendag’ voor de leden’ zorgde kwb Sint-Lievens-Houtem, naast de lekkere driegangenmaaltijd, ook voor animatie voorzien. Waar vorig jaar nog naar de kwb-dartskampioen werd gezocht, stond nu het minder bekende ‘bijlwerpen’ op het programma. Na wat oefenen werd het bijlgooien gesmaakt, en uiteraard kon wat competitie niet ontbreken. Een 40-tal aanwezigen gingen de uitdagingen aan. In de finale namen de winnaars van de vrouwen- en mannencompetitie Rita en Luc (foto) het tegen elkaar op, en kroonde Luc zich tot Houtems kwb-kampioen bijlwerpen. Alle finalisten kregen een regionaal biertje mee, en de winnaar kon naar huis met een echt houthakkersbijltje!