Urbanus

Kwb Sint-Martinus & Buizingen ontvangen Urbanus

Als pas samengesmolten vereniging trok kwb Sint-Martinus & Buizingen alles uit de kast voor de nieuwjaarsreceptie, die met meer dan 100 deelnemers een denderend succes was.

Na het receptiegedeelte en de voorstelling van de meer dan 30 activiteiten voor 2024 interviewde voormalig radiopresentator Kris Baert niemand minder dan Urbanus. Aan de hand van diens boek werd zijn levensloop doorgenomen, en het zou natuurlijk Urbanus niet zijn als er niet om de haverklap een mop of absurd verhaal in zat. Hij nam ook drie keer de gitaar ter hand om live een liedje te brengen: het bekende ‘De aarde’, het nieuwe en gevoelige ‘Engelen’, en als afsluiter smeet hij ons bijna letterlijk buiten met ‘Ge moogt naar huis gaan’. Al was dat laatste niet écht het geval, want als slot van de namiddag was er nog een taartenbuffet.

 

Tags: