De Vlaamse klassieker maar dan ‘anders’. Gebruik eens een rookoven, ga aan de slag met een popcornpan of skillet, kies een van onze twintig originele en uiteenlopende recepten en … grillen maar! Wat denk je van Libanees platbrood met hummus van gerookte pompoen, gerookte garnalen met chili en citroengras of konijn met trappist van de barbecue? Geserveerd met haaselbackpatatoes met gepofte knoflook, en als afsluiter popcorn met pindakaas en snickers. Klinkt heerlijk, nee?

 

Je ontleent bij ons een ondersteuningspakket met materiaal (de exacte inhoud vind je in de werknota) en een uitgebreid receptenboek met daarin 4 starters, 4 visgerechten, 4 vleesgerechten, 4 bijgerechten en 4 desserts. Alles wat je nodig hebt voor een leuke barbecue-activiteit in jouw afdeling.

Deze buitenactiviteit met warm karakter is geschikt voor zomer en winter en is zowel voor kookploegen als traditionele afdelingen die van koken houden een leuke kant-en-klare activiteit. Belangrijk: Dit is geen ondersteuningspakket voor jullie jaarlijkse barbecue; ‘Anders grillen’ werd ontwikkeld als activiteit voor jullie afdeling.
We raden aan het aantal deelnemers te beperken tot 15.

Je boekt op vrijdag, maar hebt het materiaal vanaf woensdag/donderdag tot woensdag/donderdag.

Prijs

Het uitlenen van dit pakket kost 40 euro.

Extra downloads

Er is een aparte webpagina met de nodige instructies waar je toegang toe krijgt na het boeken van de activiteit.

Promotie materiaal

Boek hier

E-mailadres(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Leveringsadres voor het materiaal
Hidden
Hidden

April 2024

ZonMaaDinWoeDonVrijZat
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.