Breng je buurt, wijk of gemeente tot leven met Ciao Italia pizza time. Met ons pizza-uitleenpakket geven we je afdeling alles in handen om een sfeervolle, leuke en lekkere namiddag of avond te creëren, waar buurtbewoners tijdens een activiteit mekaar beter leren kennen en samen kunnen genieten van lekker en ter plaatse bereid eten. Een pop-upcafé, maar dan met pizza’s!

Je ontleent bij ons een ondersteuningspakket met materiaal (de exacte inhoud vind je in de werknota), geschikt voor 50 personen. Met ons Ciao Italia pizza time pakket maak je met gemak 20 pizza’s per uur.

In het pakket vind je ook uitnodigingen waarmee (bestuurs)leden, sympathisanten en buurtbewoners zelf iemand kunnen uitnodigen voor dit knus en lekker buurtmoment.

Belangrijk: deze activiteit is er om uit te breken in je buurt. Het is dus géén kookactiviteit voor je leden, maar een pakket waarmee je een tof gebeuren kan creëren om anderen te laten zien hoe leuk kwb is.

Prijs

Deze activiteit kan niet meer worden gereserveerd

Extra downloads

Promotie materiaal

Aanvraag promofilm

Wat moet je doen om voor jou afdeling een gepersonaliseerd promofilmpje voor deze activiteit aan te vragen? Het aanvragen is gratis.

Stuur volgende gegevens in een mailtje door naar tania.gorozhanova@kwb.be.

  • Welke activiteit?
  • Locatie (zaal, straat en gemeente)
  • Datum en startuur
  • Verantwoordelijke (naam, mail en/of telefoonnummer)