We bieden je een pakket aan van dertien werpspelen, waarvan drie zich expliciet op kinderen richten. Hiermee kan je een parcours of doorschuifsysteem opzetten dat spelplezier biedt aan minstens 50 mensen.

Als afdeling ontleen je een pakket met 13 werpspelen. Alle spelen zijn geschikt voor buiten, sommige kan je ook in een (sport)zaal beoefenen. De spelen zijn Boccia, Cornhole, Kubb, Hoefijzerwerpen, Kanjam, Leeuwentoren, Meetschieten, Mölkky, Palets de Vendée en Teppeschieten voor volwassenen; en Balgooi, Disc Deluxe en Tualoop voor kinderen (en volwassenen).

Het begeleiden van de activiteit doe je zelf; in het pakket vind je naast alle spelen ook de handleiding en spelregels van elk spel. Je vindt ze ook bij de downloads.

Je boekt op vrijdag, maar hebt het materiaal vanaf woensdag/donderdag tot woensdag/donderdag.

 

Tip! Deze activiteit leent zich uitstekend voor het organiseren van een speelstraat, in combinatie met de opblaasattracties van ‘Bounce it!’, grote gezelschapspelen (kwb-uitleenmateriaal), cornhole, tchoukbal … Een aanpasbare voorbeeldflyer voor een speelstraat vind je hier.

Prijs

Voor het ontlenen van het pakket betaal je 40 euro.

Je huurt het pakket vanaf vrijdag. De levering gebeurt op woensdag of donderdag, op een adres naar keuze. Een week later wordt het op woensdag of donderdag weer opgehaald.

Extra downloads

Promotie materiaal

Aanvraag promofilm

Wat moet je doen om voor jou afdeling een gepersonaliseerd promofilmpje voor deze activiteit aan te vragen? Het aanvragen is gratis.

Stuur volgende gegevens in een mailtje door naar tania.gorozhanova@kwb.be.

  • Welke activiteit?
  • Locatie (zaal, straat en gemeente)
  • Datum en startuur
  • Verantwoordelijke (naam, mail en/of telefoonnummer)

Boek hier

E-mailadres(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Leveringsadres voor het materiaal:
Hidden
Hidden

April 2024

ZonMaaDinWoeDonVrijZat
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.