Kwb laat buurten bruisen, en vaak gebeurt dit met muziek. Denk maar aan een ledenfeest, het jaarlijkse kerstfeest, in de bus tijdens de daguitstap, het zomerfeest, de sinterklaasactiviteit, een muziekquiz … Met de kwb-top 100 geef je deze muzikale activiteiten nog wat extra cachet: je zorgt er namelijk voor dat iedereen die dat wil mee kan stemmen op de liedjes die gespeeld zullen worden.

Met de KWB-Top 100, een handige online tool, kun je mensen uitnodigen om te stemmen op hun favoriete nummers en zo gezamenlijk een muzikale top 100 samenstellen voor een activiteit naar keuze. Het is echter belangrijk om te benadrukken dat de top 100 geen muziek kan afspelen. Het dient uitsluitend als hulpmiddel om een playlist te bepalen.

Voordelen van de KWB-Top 100

Wanneer je deze activiteit organiseert, profiteer je van diverse voordelen. Allereerst krijg je toegang tot de tool, die een persoonlijke en aanpasbare webpagina biedt waarop mensen kunnen stemmen op hun favoriete nummers. Dit stelt hen in staat om hun muzikale voorkeuren te delen en een actieve rol te spelen bij het samenstellen van de uiteindelijke afspeellijst van jullie top 100.

Handige QR-code voor Directe Toegang

Daarnaast wordt er een handige QR-code verstrekt die directe toegang biedt tot de KWB-Top 100. Dit vergemakkelijkt het proces en moedigt meer deelnemers aan om deel te nemen en hun stem uit te brengen op de gewenste nummers voor jullie top 100.

Beheerderspagina voor Volledige Controle

Bovendien wordt er een beheerderspagina aangeboden voor de KWB-Top 100, waarmee je volledige controle hebt over de samenstelling van de top 100. Je kunt nummers toevoegen, de rangschikking bekijken en praktische gegevens van het evenement of de activiteit toevoegen op de beheerderspagina. Bovendien bestaat de mogelijkheid om je eigen afspeellijst te importeren of een bestaande themamuzieklijst te selecteren. Dit biedt flexibiliteit en vereenvoudigt het beheer van jullie top 100.

Interactieve afspeellijst

Door gebruik te maken van de KWB-Top 100 maak je het interactief en betrek je de deelnemers bij het samenstellen van een geweldige afspeellijst. Of het nu gaat om een feest, een bijeenkomst of een speciale gelegenheid, de KWB-Top 100 helpt je om de perfecte muzikale sfeer te creëren die aansluit bij de smaak van het publiek.

Door de favoriete nummers van je publiek te verzamelen, kun je een playlist samenstellen die hun muzikale voorkeuren weerspiegelt en ervoor zorgt dat iedereen zich betrokken voelt bij het evenement. Dankzij de gebruiksvriendelijke functies van de tool wordt het beheren van de top een moeiteloze taak, waardoor je meer tijd kunt besteden aan andere aspecten van de organisatie van je evenement.

Zet de tool in om een onvergetelijke muzikale ervaring te creëren en de juiste sfeer neer te zetten voor jouw evenement. Geniet samen met je publiek van een zorgvuldig samengestelde

Prijs

We bieden jullie deze tool helemaal gratis aan, maar vragen wel om je aanvraag minstens twee maanden voor je activiteit/evenement te doen.

Promotie materiaal

Boek hier

E-mailadres(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.