De politie kreeg een melding van een moord en werd naar een woonkamer geroepen. Na uren speuren en onderzoek kwamen ze echter geen stap verder, dus roepen ze de hulp in van de speciale kwb-eenheid. Stel zelf je speurteam samen en probeer aan de hand van voorwerpen en raadsels te ontdekken door wie, waar, wanneer en met welk moordwapen deze misdaad werd gepleegd. Een portie logisch denken, creativiteit, oplettendheid en doorzetting zullen zeker van pas komen.

In deze editie zetten we extra in op beleving met diverse inkledingsmaterialen. Elk voorwerp kan van belang zijn, en elk detail telt om de oplossing van dit mysterie te vinden: waar, wie, wat en waarmee. Per doos kan je aan de slag met 3 tot 6 deelnemers. Als afdeling kan je maximaal drie dozen ontlenen.

Prijs

Per doos betaal je 30 euro.

Je huurt de doos van Pandora vanaf vrijdag. De levering gebeurt op woensdag of donderdag. Een week later wordt alles op woensdag of donderdag weer opgehaald.

Extra downloads

Promotie materiaal

Aanvraag promofilm

Wat moet je doen om voor jou afdeling een gepersonaliseerd promofilmpje voor deze activiteit aan te vragen? Het aanvragen is gratis.

Stuur volgende gegevens in een mailtje door naar tania.gorozhanova@kwb.be.

  • Welke activiteit?
  • Locatie (zaal, straat en gemeente)
  • Datum en startuur
  • Verantwoordelijke (naam, mail en/of telefoonnummer)

Boek hier

E-mailadres(Vereist)
Aantal dozen dat je wil(Vereist)
Leveringsadres voor de Doos van Pandora
DD slash MM slash JJJJ
Hidden
Hidden

April 2024

ZonMaaDinWoeDonVrijZat
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.