In deze vierde editie van de griezeltocht, een luisterwandeling in jullie buurt met een BV als verteller, is luisteren naar elkaar de rode draad.

De griezeltocht is inmiddels een bekend kwb-begrip: aan de hand van borden met daarop QR-codes kunnen gezinnen tijdens een wandeling naar een verhaal in zeven delen luisteren, verteld door Stan Van Samang.

Ook dit jaar verwerken we in de verhalen van de griezeltocht op een speelse manier een maatschappelijk thema: goed luisteren naar elkaar, want dat vormt de basis van verbinding.

Er zijn echter ook enkele nieuwigheden voor extra beleving onderweg. Elke organiserende afdeling krijgt van ons een gratis pakketje griezelfiguren om op te hangen op de route. Daarnaast geven we ook de nodige info en materialen om met een ‘trick or treat’ of ‘griezelroute, versier je straat’ de inwoners op de route te betrekken. Meer info hierover vind je in de organisatienota.

Je kan deze editie van de griezeltocht organiseren tussen 21 oktober en 7 januari. Je kiest zelf hoeveel dagen of weken je de borden laat hangen, maar we raden aan je tocht minstens enkele dagen te laten lopen.

 

 

Ben je al geregistreerd? Druk op onderstaande knop voor jouw gegevens in te vullen.

Prijs

Helemaal gratis!

Belangrijk: registreer je afdeling, ook als je de borden van vorig jaar nog in bezit hebt. Zo kunnen we je afdeling de nodige info en documenten bezorgen, en je tocht opnemen op de overzichtssite.

Extra downloads

Promotie materiaal

Aanpasbare flyer in Word – download

Aanpasbare flyer in Canva – download

Aanpasbare affiche A4 in Word – download

Aanpasbare affiche A4 in Canva – download

Aanpasbare affiche A3 in Canva – download

Aanpasbaar persbericht – download

Facebook-omslagfoto voor je pagina of evenement – download

 

Aanpasbare brief versier je straat – griezelroute – download

Aanpasbare brief Trick or Treat – download

Aanpasbarebrief Trick or Treat en griezeltocht – download

Aanvraag promofilm

Wat moet je doen om voor jou afdeling een gepersonaliseerd promofilmpje voor deze activiteit aan te vragen? Heel eenvoudig: duid op het formulier gewoon aan dat je een promofilmpje wenst! Het filmpje is gratis.

Boek hier

Ben je al geregistreerd? Volg dan deze link voor jouw gegevens in te vullen.