Beleef met je vrijwilligersgroep een leuke avond met deze quiz vol amusement en leuke, verrassende vragen.

Met deze activiteit wil kwb zijn vrijwilligers (bestuur, medewerkers, helpende handen ….) bedanken voor al hun engagement. Daarom bieden we jullie vrijwilligers een groepsbindende activiteit aan, om op een toffe en waarderende manier iets terug te doen voor jullie vrijwilligersgroep.

‘De Knappe Koppen Kwis’ is een quiz-avond met leuke, verrassende vragen en veel ruimte voor amusement. De deelnemers beleven niet alleen een leuke avond, maar leren ook op een speelse manier kwb als organisatie nog beter kennen.

Op het einde van de avond weten we wie de ‘knappe kop’ in jullie afdeling is, maar het resultaat van de hele groep samen wordt ook meegenomen in een nationale ranking. Wie weet winnen jullie als groep wel de ‘Knappe Koppen’-trofee.

De quiz duurt ongeveer twee uur en wordt volledig begeleid door jullie afdelingsondersteuner. Hij/zij spreekt met jullie een datum af en brengt al het nodige materiaal mee.

Belangrijk: deze avond is niet bedoeld om als activiteit aan jullie leden aan te bieden, maar exclusief bedoeld als ‘bedankingsmoment’ voor jullie medewerkers en vrijwilligers.

 

De Kwis kan geboekt worden tot 30 november 2024.

Prijs

Prijs: Helemaal gratis!.

Promotiemateriaal

  • Aanpasbare uitnodiging in Word – download
  • Aanpasbare uitnodiging in Canva – download

Boek hier

E-mailadres(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.