Maak een culinaire wereldreis en zet overheerlijk eten uit alle hoeken van de wereld op tafel. In ons boekje vol recepten delen verschillende mensen hun cultuur en laten ons hierbij kennis maken met hun favoriete recept. Een smakelijke en verrassende ontdekkingstocht voor iedereen die graag in de potten roert.

Overal ter wereld maakt koken en eten deel uit van tradities en cultuur. Samen tijd in de keuken doorbrengen versterkt de band en samenwerking, creëert nieuwe verhalen en helpt ontspannen. De keuken is een plek waar culturen samenkomen, eten verbindt en verschillen verdwijnen.

 

Met het receptenboek (opgesteld in samenwerking met koksschool Wemmel en door mensen met een diverse culturele achtergrond) kan je een menu samenstellen om een kookles lang een wereldreis te maken en heerlijk eten op tafel te zetten. Vraag je digitaal exemplaar aan via de programmasite, en maak vervolgens een keuze uit de verschillende lekkere recepten.

 

Prijs

Prijs: Helemaal gratis!.

Promotiemateriaal

Aanvraag promofilm

Wat moet je doen om voor jou afdeling een gepersonaliseerd promofilmpje voor deze activiteit aan te vragen? Het aanvragen is gratis.

Stuur volgende gegevens in een mailtje door naar tania.gorozhanova@kwb.be.

  • Welke activiteit?
  • Locatie (zaal, straat en gemeente)
  • Datum en startuur
  • Verantwoordelijke (naam, mail en/of telefoonnummer)

 

Boek hier

Dit is een activiteit uit het oude aanbod, deze kan je niet meer boeken.