De contactloze teamsport tchoukball is een kruising tussen handbal, volleybal en basketbal. Met ons uitleenpakket organiseer je in een handomdraai een buurtcompetitie of initiatie voor jong en oud

Tchoukbal is een kaatsspel en kan gespeeld worden op een plein(tje) met een stevige ondergrond of in een (sport)zaal. Het is een contactloze en fairplay teamsport: de bal mag maar drie keer doorgegeven worden binnen het team alvorens te scoren. Samenwerking en overleg zijn dan ook essentieel.

Het spel is geschikt voor iedereen. Daag je buurt uit en maak er een spannende competitie van!

Tip! Deze activiteit leent zich uitstekend voor het organiseren van een speelstraat, in combinatie met de opblaasattracties van ‘Bounce it!’, de werpspelen van De Gouden Arm, grote gezelschapspelen (kwb-uitleenmateriaal), cornhole, tchoukbal … Een aanpasbare voorbeeldflyer voor een speelstraat vind je hier.’

Voor deze activiteit moet je voor zowel leden als niet-leden een sportverzekering afsluiten. Je aanvraag valt binnen de categorie ‘omnisport zonder fietsen/voetbal’ (7 euro per schijf van 10 personen). Meer info: https://www.kwbeensgezind.be/downloads/verzekeringsbrochure.pdf.

Prijs

40 euro per pakket van twee tchoukball-sets. Eén set bevat 2 gelakte metalen frames van 100×100 cm, 10 ballen, krijt en kegels om het veld af te bakenen en fluohesjes voor de aanduiding van de teams.

Je huurt het pakket vanaf vrijdag. De levering gebeurt op woensdag of donderdag, op een adres naar keuze. Een week later wordt het op woensdag of donderdag weer opgehaald.

Extra downloads

Promotiemateriaal

Aanvraag promofilm

Wat moet je doen om voor jou afdeling een gepersonaliseerd promofilmpje voor deze activiteit aan te vragen? Het aanvragen is gratis.

Stuur volgende gegevens in een mailtje door naar tania.gorozhanova@kwb.be.

  • Welke activiteit?
  • Locatie (zaal, straat en gemeente)
  • Datum en startuur
  • Verantwoordelijke (naam, mail en/of telefoonnummer)

Boek hier

E-mailadres(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Leveringadres voor de tchoukball:
Hidden
Hidden

Juli 2024

ZonMaaDinWoeDonVrijZat
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.