De interesse in (elektrisch) fietsen nam de laatste jaren snel toe. Helaas heeft dat ook tot gevolg dat er meer ongevallen met fietsers gebeuren. Fietsers zijn de enige categorie weggebruikers waarin het aantal ongevallen stijgt. Hoog tijd om hier verandering in te brengen! In deze workshop brengen we verkeerssituaties in beeld vanuit het oogpunt van de fietser. Naast een opfrissing van de wegcode, specifiek gericht op fietsers, krijg je ook praktische tips om het zelf veilig te houden op de weg.

Deze workshop is geschikt voor alle fietsers; gewone en elektrische. De inhoud werd vernieuwd en aangepast, maar organiseerde je eerder al ‘Bike en e-bike’, dan is deze workshop niet voor jullie.

Je kan deze workshop zelf samenstellen in functie van de eigen behoeften en het aantal deelnemers.

Je kan kiezen tussen twee uur theorie, eventueel aangevuld met één of twee uur praktijk, of één uur theorie en één uur praktijk, eventueel aangevuld met een extra uur praktijk.

Organiseer je enkel theorie, moet het aantal deelnemers tussen 10 en 30 liggen. Organiseer je ook het praktijkgedeelte, moet het aantal deelnemers tussen 6 en 12 liggen per uur praktijk dat je afdeling voorziet.

Prijs

Voor deze workshop betaal je 60 euro. Je bepaalt zelf de deelnameprijs met een maximum van €5 voor leden en €10 voor niet-leden.

Extra downloads

Werknota – download

Promotie materiaal

De overige promomaterialen krijg je via onze rijbewijsdienst na boeking.

Boek hier

Deze activiteit kan je boeken via de site van de dienst rijbewijs van kwb.