Deze workshop dompelt je onder in de wereld van artificiële intelligentie (AI). Je maakt kennis met de fundamenten van artificiële intelligentie, en leert over de concepten, terminologie en evolutie van AI-technologieën. Ook de ethische en maatschappelijke implicaties van artificiële intelligentie komen aan bod. Daarna maak je aan de hand van praktijkvoorbeelden kennis met AI-technologieën zoals ChatGPT, DALL-E en Copilot. Je ziet hoe ze tekst en beelden kunnen genereren, en kan ook zelf experimenteren met deze tools. Tot slot krijg je nog ‘best practices’ en richtlijnen voor het effectief en ethisch gebruiken van artificiële intelligentie in verschillende contexten.

De workshop duurt 2,5 uur, inclusief een korte pauze.

Wat moeten jullie voorzien? Een rustige ruimte (met opstelling in een halve cirkel waarin de lesgever kan rondlopen), een stekkerdoos, een beamer, wifi en de mogelijkheid om te projecten. De deelnemers brengen zelf een smartphone of tablet mee.

Prijs

378 euro plus verplaatsingskosten (aan 0,37 euro per km; vertrek vanuit Leuven). Het minimum aantal deelnemers is 6, het maximum aantal 20.

Boek hier

DD slash MM slash JJJJ
DD slash MM slash JJJJ
Uur(Vereist)
:
Uur(Vereist)
:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.