Ga de strijd aan in een potje cornhole: een sportief en competitief maar ook laagdrempelig en verbindend spel voor binnen of buiten. Met het kwb-pakket zet je een leuk toernooi op poten, of randanimatie voor tijdens een buurtfeest.

 

Cornhole is aan een sterke opmars bezig in Europa, en dat hoeft niet te verbazen: het is geschikt voor iedereen die van een gezellig spel houdt, heeft eenvoudige regels en je hoeft geen topatleet te zijn om goed te zijn in cornhole. Dus of het nu op een buurtfeest of tijdens een kleinschalige samenkomst op een pleintje is: de cornhole-borden zorgen voor een hoog sfeer- en gezelligheidsgehalte!  

 

Het spel wordt gespeeld in teams, en kan je zowel binnen als buiten doen. De regels zijn eenvoudig: de spelers werpen om de beurt een maïszak naar het platform. Een zak in het gat levert 3 punten op, eentje op het platform 1 punt. Bovendien zijn er heel wat variaties mogelijk. 

 

Tip! Deze activiteit leent zich uitstekend voor het organiseren van een speelstraat, in combinatie met de opblaasattracties van ‘Bounce it!’, de werpspelen van De Gouden Arm, grote gezelschapspelen (kwb-uitleenmateriaal), tchoukbal … Een aanpasbare voorbeeldflyer voor een speelstraat vind je hier

 

Prijs

40 euro per pakket. Daarin vind je 4 borden en 32 maïszakjes.

Je huurt het pakket vanaf vrijdag. De levering gebeurt op woensdag of donderdag. Een week later wordt het op woensdag of donderdag weer opgehaald.

 

Extra downloads

Je krijgt de code om materiaal te downloaden toegestuurd zodra je reservering bevestigd werd.

 

Promotiemateriaal

 

Aanvraag promofilm

Wat moet je doen om voor jou afdeling een gepersonaliseerd promofilmpje voor deze activiteit aan te vragen? Het aanvragen is gratis.

Stuur volgende gegevens in een mailtje door naar tania.gorozhanova@kwb.be.

  • Welke activiteit?
  • Locatie (zaal, straat en gemeente)
  • Datum en startuur
  • Verantwoordelijke (naam, mail en/of telefoonnummer)
https://youtu.be/FSZPzNjIptc
 

Boek nu

2023 - Cornhole

Aanvraagformulier voor cornhole

Email(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Leveringsadres voor het materiaal:
Hidden
Hidden

April 2024

ZonMaaDinWoeDonVrijZat
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.