Geef een extra touch aan je buurt- of gezinsactiviteit met een originele, opblaasbare attractie. Je kan kiezen uit voetbaldarts, bijlwerpen en whack-a-mole.

Denk jij bij inflatables meteen aan springkastelen? Think again! Met de materialen van ‘Bounce it!’ krijgt opblaasspeelgoed een heel nieuwe dimensie. De attracties fleuren elk buurtfeest op, en jong én oud zullen er plezier aan beleven. Met de bijgeleverde kwb-banner creëer je op je buurtactiviteit meteen ook extra zichtbaarheid.

‘Bounce it!’ is een uitleenpakket. Elke attractie – voetbaldarts, bijlwerpen of whack-mole – is een apart pakket. In elk pakket vind je de attractie, een kwb-banner, een grondzeil, een blazer en 6 verankeringspinnen. Bij voetbaldarts en bijlwerpen krijg je ook 2 zandzakjes.

Tip! Deze activiteit leent zich uitstekend voor het organiseren van een speelstraat, in combinatie met de werpspelen van De Gouden Arm, grote gezelschapspelen (kwb-uitleenmateriaal), cornhole, tchoukbal … Een aanpasbare voorbeeldflyer voor een speelstraat vind je hier.

Voor leden is deze activiteit inbegrepen in de ledenverzekering. Niet-leden moet je extra verzekeren onder de categorie ‘kinderactiviteiten’ (13 euro per schijf van 100 personen). Meer info: https://bruisendebuurt.be/verzekeringen.

Prijs

Je betaalt 50 euro per attractie.

Je huurt de attracties vanaf vrijdag. De levering gebeurt op woensdag of donderdag. Een week later wordt alles op woensdag of donderdag weer opgehaald.

Extra downloads

  • Spelvormen voetbaldarts – download
  • Fiche ‘Opzetten, opruimen en oprollen van de attracties’ – download

Aandachtspunten

  • Zorg dat je bij levering, ophaling en elke verplaatsing met minstens 2 personen bent om de attractie te dragen. Bij whack-a-mole zijn 3 personen aangeraden.
  • Spring voorzichtig om met het materiaal. Als er een defect is, gelieve dit dan bij de ophaling te vermelden.
  • De inflatable moet volledig droog zijn voor hij wordt opgerold en opgeborgen.

Daar het ‘bijlwerpen’ en ‘voetbaldarts’ spelen zijn waarbij velcro gebruikt is, vragen we om deze spelen niet op het gras te plaatsen. Zet je deze spelen toch op het gras, gelieve het gras dan te verwijderen die op de ballen, bijlen en spelen kleeft.  Zo krijgt de volgende afdeling ook een proper inflatable.

Promotie materiaal

Boek hier