Ben je op zoek naar een spannende en unieke manier om samen met vrienden, familie of collega’s plezier te hebben? Dan hebben wij het perfecte spel voor jou!

In dit unieke en bijzondere voetbalspel, geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar, krijgt elke speler een grote plastic bubble bal om zijn of haar lijf. Deze bal zorgt ervoor dat je elkaar pijnloos kunt omver lopen of duwen, wat zorgt voor een hoop hilariteit en plezier. Dit dynamische teamspel kan zowel binnen als buiten worden gespeeld, ideaal voor een grasveld of een gymzaal.

Er zijn verschillende spelvormen mogelijk, waardoor het nooit gaat vervelen. Je kunt bijvoorbeeld traditioneel voetbal spelen, maar dan met de extra uitdaging van de plastic bal, of je kunt kiezen voor andere creatieve variaties die het spel een nieuwe twist geven. Wanneer je besluit de ballen te huren, hoef je ons alleen maar te laten weten wanneer en waar je ze nodig hebt. Wij zorgen dan dat alles op tijd en op de juiste plaats wordt geleverd. Zo kun jij je volledig focussen op het plezier van het spel zonder je zorgen te maken over de logistiek. Dit spel belooft een onvergetelijke ervaring vol lachen en teamgeest!

Wat moet je zelf voorzien?

In dit bijzondere voetbalspel voor iedereen vanaf 8 jaar speelt elke deelnemer met een grote plastic bal om zijn of haar lijf. Daardoor kan je elkaar pijnloos omver lopen of duwen. Een plezant teamspel dat je zowel indoor als outdoor op een grasveld kan spelen. Er zijn verschillende spelvormen mogelijk. Wanneer je de ballen huurt en ons dit laat weten, bezorgen we je een overzicht van mogelijke spelvormen.

Tip! Combineer deze activiteit met archery tag voor twee activiteiten! Je kan de bubble ballen bij archery tag gebruiken als obstakels. Als je de twee samen boekt, betaal je voor archery tag slechts 7 euro per set (i.p.v. 10 euro).

Praktisch

Dit materiaal boek je via ons, maar haal je op bij een van de tien ophaallocaties van de firma Bounce It:

  • Boortmeerbeek,
  • Genk,
  • Laarne,
  • Mechelen,
  • Oostkamp,
  • Oud-Turnhout,
  • Sint-Niklaas,
  • Sint-Truiden,
  • Zedelgem
  • Zwevegem.

In een kleine auto passen ongeveer 10 ballen als je de zetels van de achterbank platlegt.
Samen met de ballen krijg je ook een pomp, lange verlengkabel, voetbal en enkele kegels.

 

Prijs

Je betaalt 23 tot 40 euro per bal, afhankelijk van het aantal ballen dat je boekt. Gezien de intensiteit van de activiteit is 1 bal per 2 tot 3 personen genoeg – je zal immers geregeld willen afwisselen om uit te rusten.

Als kwb-afdeling krijg je 15 euro korting op het totaalbedrag. Boek hiervoor liefst met een kwb-mailadres, of vermeld dat je van een kwb-afdeling bent.

Promotiemateriaal

Facebook-omslagfoto – download
Facebook-omslagfoto (aanpasbaar) – download
Aanpasbare affiche in Canva – download
Aanpasbare affiche in Word – download
Aanpasbare flyer in Canva – download
Aanpasbare flyer in Word – download
Handleiding Canva – download