Heb je nood aan een opfrissing van de wegcode? Het is belangrijk om een goede en veilige bestuurder te zijn, en daarvoor is actuele kennis van het verkeersreglement essentieel.

Onze workshop biedt jou de perfecte gelegenheid om je kennis op te frissen en op de hoogte te blijven van recente wijzigingen in de wegcode. Tijdens deze interactieve sessie van twee uur zorgen we voor een afwisselende presentatie die jouw interesse zal prikkelen. Met behulp van boeiende filmpjes, uitdagende quizvragen en realistische verkeerssituaties nemen we je mee op een leerzame reis door de wereld van verkeersregels en -veiligheid.

Ervaren lesgevers

Onze ervaren lesgevers zijn instructeurs die erkend zijn door het departement mobiliteit. Ze zijn niet alleen experts in rijopleidingen, maar hebben ook ruime ervaring in het bevorderen van verkeersveiligheid. Je kunt rekenen op hun deskundige begeleiding en waardevolle inzichten tijdens de workshop.

interactie

Naast het opfrissen van je kennis is er ook volop ruimte voor interactie. Je kunt al je vragen stellen en samen met medecursisten en instructeurs de behandelde onderwerpen bespreken. Deze interactieve aanpak zorgt ervoor dat je niet alleen informatie absorbeert, maar ook begrijpt hoe je deze kennis in de praktijk kunt toepassen.

Dus, als je je rijvaardigheid naar een hoger niveau wilt tillen, je verkeerskennis wilt bijwerken en inzicht wilt krijgen in de recente wijzigingen in de wegcode, is deze workshop de ideale keuze. Schrijf je in en maak je klaar voor een boeiende en leerzame ervaring die je zal helpen om een nog betere en veiligere bestuurder te worden.

 

Prijs

Voor deze workshop betaal je 60 euro. Je bepaalt zelf de deelnamekost, met een maximum van 5 euro voor leden, 10 euro voor niet leden. Er kunnen maximaal 30 mensen deelnemen.

Extra downloads

Werknota – download

Promotie materiaal

Boek hier

Deze activiteit kan je boeken via de site van de dienst rijbewijs van kwb.