Kubb, het populaire buitenspel voor jong en oud, is een strategisch en uitdagend spel dat zijn oorsprong vindt in Zweden. Het wordt vaak omschreven als een mix van bowlen, schaken en jeu de boules, en het biedt gegarandeerd urenlang speelplezier.

Het doel van Kubb is om de houten blokken van de tegenstander omver te werpen met houten stokken, terwijl je je eigen koning beschermt. Het spel wordt gespeeld op een rechthoekig veld, waarbij twee teams tegenover elkaar staan. Het ene team gooit de stokken naar de blokken van het andere team, terwijl ze proberen de koning in het midden van het veld te ontzien.

Om te beginnen, plaatsen teams hun houten blokken in een patroon aan hun zijde van het speelveld. Beurten volgen waarin teams houten stokken gooien om blokken omver te werpen. Als een blok valt, wordt het naar de helft van de tegenstander gegooid. Het doel is alle blokken omver te werpen vóór de koning.

Kubb biedt niet alleen speelplezier, maar ook actieve tijd buiten en quality time met vrienden en familie. Speel het in parken, op stranden, in tuinen of op Kubb-toernooien. Geschikt voor alle leeftijden, geen speciale vaardigheden vereist.

Waar wacht je nog op? Nodig je vrienden en familie uit, ga naar buiten en ontdek het plezier en de opwinding van Kubb. Bereid je voor op spannende wedstrijden, lachwekkende momenten en een geweldige tijd samen. Kubb is het perfecte spel om je strategische vaardigheden te testen, teamwerk te bevorderen en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Praktisch

  • 1 box bevat 5 kubbsets

Prijs

Helemaal gratis!

Extra downloads

Boek hier

DD slash MM slash JJJJ
Hidden
Hidden

December 2023

ZonMaaDinWoeDonVrijZat
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Voer een nummer in van 1 tot 3.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.