Daarmee stellen we heel wat materiaal (bijna) gratis ter beschikking van al onze afdelingen, om jullie activiteiten nog nét dat beetje extra te geven. Je kan de materialen verdelen in drie groepen:

 

Inkledingsmateriaal.

In ons pakket ‘Omkaderingsmateriaal’ vind je onder meer spandoeken, een vlaggenlijn, een beachvlag … Alles om je evenement nog meer kwb-kleur te geven, of om op te vallen tijdens een jaarbeurs, braderie, verenigingenmarkt … Ook een grote kwb-tent en airtubes zijn verkrijgbaar!

Spelmateriaal.

Van groot speelmateriaal tot gezelschapsspelen en spelen op kindermaat: randanimatie tijdens een eetfestijn is zo gefixt. Ook perfect voor een gezellige spelletjesavond met je afdeling op regenachtige dagen!
Vanaf september zijn er ook vernieuwde LEGO-koffers en een pakket met dertien werpspelen voor jong en oud te huur. En dat allemaal voor een zacht prijsje.

Koken en sporten.

Zin in wat spelletjes badminton, of liever nog eens aan de slag met chocolade om heerlijke pralines op tafel te toveren? Je kan al het nodige materiaal bij ons bestellen.

Boek snel je uitleenmateriaal of ontdek ze allemaal op https://programma.kwbeensgezind.be/uitleenmaterialen/.

Meer artikels zoals dit

Enquêtes en online formulieren: enkele tools
Een Facebook-pagina voor je afdeling: zo maak je ze (nog) beter!
Overtuigen kan je leren!
Bekijk meer Artikels