Laat je onderdompelen in de wereld van de drones. Eerst leer je de nodige vlieg skills, daarna word je uitgedaagd in verschillende wedstrijdjes waarbij concentratie, samenwerking en vooral plezier centraal staan. Ook het vliegen met een FPV-bril (First Person View) mag uiteraard niet ontbreken. Je maakt je eerste dronebeelden en neemt ze mee naar huis op je gsm. Wie weet start hier wel je carrière als dronepiloot!

Voor deze indoor activiteit van ongeveer 2 uur heb je een zaal van 20 op 35 meter nodig. Bij minder deelnemers kan ze eventueel iets kleiner zijn. Ook rolstoelgebruikers kunnen aan deze activiteit deelnemen; kinderen onder de 7 jaar moeten vergezeld zijn van een volwassene.

Praktisch

Deze activiteit duurt ongeveer 2 uur.

Voor deze indoor activiteit heb je een zaal van 20 op 35 meter nodig. Bij minder deelnemers kan ze eventueel iets kleiner zijn.

Ook rolstoelgebruikers kunnen aan deze activiteit deelnemen; kinderen onder de 7 jaar moeten vergezeld zijn van een volwassene.

Prijs

Deze activiteit kost 450 euro voor maximaal 24 deelnemers, exclusief verplaatsingsonkosten (0,45 euro per km, te rekenen vanuit Rumbeke).

Boek hier

Geef in het formulier hieronder je gegevens en minimaal drie voorkeursdata (in volgorde) op. Wij nemen contact op met de organisatie en bevestigen zo snel mogelijk de definitieve datum.

DD slash MM slash JJJJ
DD slash MM slash JJJJ
DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.